KıbrısManşet

TANI BUNLARI: Arıklı’nın danışmanı ne yaşıyor?


Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı‘nın Danışmanı Alptekin Evmez, “trafiğin sağa alınması” iddialarını doğrulayarak adeta nefret kustu, “içimizdeki hainlere inat” yapacaklarını anlattı

TANI BUNLARI: Arıklı’nın danışmanı ne yaşıyor?

Sosyal medya hesabından Arıklı’nın haber fotoğrafları eşliğinde açıklamalar yapan Evmez, “Ülkemde ingiliz çakması 3’lü priz de sol trafik de sona ermelidir” dedi.

“Ben KKTC’de TOGG’a a binmek istiyorum çünkü en kralı o” diyen Evmez, “Siz istemiyor musunuz. Bitsin artık çakma İngiliz sömürgesi” ifadelerini kullandı.
Evmez, “Trabzon’a da gideceğiz. Yeni havayolumuzu da açacağız. Bilet fiyatlarını da düşüreceğiz. 5G’ye de geçeceğiz. Maraş’ı da açacağız. İstemediginiz ve kuyusunu kazdığınız ne varsa yapacağız. KKTC’yi ihya edeceğiz. Milliyetçi görünümlü federasyonculara, içimizdeki hainlere inat” diyerek adeta nefret kustu.

Neler olmuştu?

ozgur_gazete_kibris_trafik_saga_alinior_

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay‘ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ortaya attığı ve gazetemizin elde ettiği bilgilerle büyüttüğü trafiğin sağa alınacağı iddialarını Ulaştırma Bakanı Arıklı yalanlamıştı.
ozgur_gazete_kibris_sol_direksiyon_sol_trafik_karayollari_dairesi_erhan_arikli










Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu