KıbrısManşet

Özersay: Hükümeti istifaya zorlayacaklarına, bir milletvekilliğini kapma derdine düştüler. Yazıklar olsun!




Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, hükümetin “sınavsız-münhalsiz” 70 kişiyi daha kamuda istihdam için adım attığını belirterek, muhalefetin de “Meclis’te bir sandalye daha alır mıyım” derdine düştüğünü söyleyerek, “Yazıklar olsun” dedi

Özersay: Sınavsız- münhalsiz 70 istihdam, yazıklar alsun

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özersay, gayrimeşru hükümetin “sınavsız-münhalsiz” 70’e yakın yeni istihdam yaparak geçici işçi aldığını, yetki talebinde bulunan çeşitli bakanlıklara seçim yasaklarından önce verilecek yetkiyle kamu liyakatinin yok sayılarak daha da bir darmadağın edileceğini belirtti.

Özersay, “Siz sözde tasarruf yasası yapacaksınız diye haftalarca Meclis’te gurdalanın, bu taraftan da har vurup harman savurun. Muhalefet de bir sandalyeyi alır mıyım, ara seçimle bir vekil daha kapar mıyım derdine düşsün. Bu gayrimeşru hükümet devam ettiği sürece sonradan telafisi mümkün olmayan zararlar verecek dedik dinleyen olmadı. Buna dikkat çekmek için adım attık, gayrimeşru hükümeti istifaya zorlayacaklarına bu maksatla boşaltılan millet vekilliği koltuğunu kapma derdine düştüler. Yazıklar olsun” dedi.











Başa dön tuşu