InstagramKıbrısKültür&SanatSürmanşet

Ev yapımı yiyecekler ile el yapımı hediyelik eşyaların satışı yapılacak


Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi, Dünya Kooperatifçilik Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte Türkiye’den gelen tasarımcı ve ürün geliştirme uzmanı Esma Civcir’i ağırladı

Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi yeni satış noktasını açtı

Civcir, kooperatif üyeleriyle bir araya gelerek tasarım ve ürün geliştirme konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Etkinlikte ayrıca, yeni bir satış noktasının açılışı da gerçekleştirildi.

Etkinliğe kooperatif üyelerinin yanı sıra, Meclis Başkan Yardımcısı ve Girne milletvekili Fazilet Özdenefe ile Lefkoşa milletvekili Filiz Besim de katıldı. Milletvekilleri, kadın kooperatiflerinin ve üyelerinin yaşadığı sorunları dinleyerek, kadınların ekonomik hayata katılımının önemine vurgu yaptılar. Kooperatif üyeleri, daha fazla üretim ve satış yapabilmek adına neler yapılabileceğini tartıştılar.

Kooperatif üyelerinin ürettiklerini görünür kılmak amacıyla açılan yeni satış noktası, Girne Sulu Çember bölgesindeki Barış Sokak No 3 adresinde açıldı. Emek Atölyesi’nin hemen önünde konumlanan yeni satış noktası her gün açık olacak ve ev yapımı yiyecekler ile el yapımı hediyelik eşyaların satışını yapacak.

Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi, bu yeni satış noktasıyla hem kooperatifi hem de üretici kadın üyelerini desteklemeyi amaçlıyor. Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi, kadınların ekonomik hayata katılımını artırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam edecek. Halkımızı, yeni satış noktamıza gelerek kooperatifimize destek olmaya davet ediyoruz.











Başa dön tuşu