Adli OlaylarEkonomiGüncelInstagramKıbrısManşet

Nijerya polisi Kıbrıs’a giden kokaini ayakkabılara gizlenmiş halde ele geçirdi!




Nijeryalı polisi, Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Birleşik Krallık ve Kıbrıs‘a gönderilen ayakkabılar, giysiler ve diğer eşyalara gizlenmiş kokain ve opioid ele geçirdiklerini açıkladı

Kıbrıs’a gönderilen ayakkabı tabanlarına gizlenmiş 250 gr. kokain ele geçirildi

Nijerya Ulusal Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi (NDLEA), Kıbrıs’a gönderilen ayakkabı tabanlarında gizlenmiş 250 gram kokain bulunduğunu duyurdu.

Dairenin sözcüsü Femi Babafemi‘nin yaptığı açıklamada, “NDLEA, tramadol, pentazosin enjeksiyonu, morfin sülfat, ketamin enjeksiyonu gibi çeşitli miktarlarda kokain ve opioid ele geçirdi. Bunlar arasında Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Kıbrıs’a gönderilen ayakkabı, giysi ve diğer eşyaların tabanlarında gizlenmiş olanlar da var” dedi.

Babafemi yaptığı açıklamada, “Kıbrıs’a giden en az 250 gram kokain özel yapım ayakkabıların tabanlarında saklıyken, ABD ve İngiltere’ye giden beş kilogramdan fazla opioid, Lagos’taki bazı kurye firmaları aracılığıyla gönderilmesi planlanan giysiler ve diğer ev eşyalarında Operasyonlar ve Genel Soruşturmalar Müdürlüğü NDLEA görevlileri tarafından keşfedildi” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu