GüncelInstagramKıbrısManşetYaşam

LTB: Mehmet Akif Caddesi 19 Ağustos Pazartesi trafiğe açılıyor


Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Lefkoşa‘da yoğun bir şekilde devam eden kanalizasyon kazı çalışmaları nedeniyle kapalı olan yollar konusunda güncelleme duyurusu yaparak, bir süredir kapalı olan Mehmet Akif Caddesi‘nin (Dereboyu) Pazartesi günü trafiğe açılacağını fakat Bedrettin Demirel Caddesi‘nin 15 günlük süreyle trafiğe kapalı olacağını duyurdu

LTB: Mehmet Akif Caddesi 19 Ağustos Pazartesi trafiğe açılıyor

LTB’den yapılan duyuruda, bir süredir kanalizasyon kazıları nedeniyle kapalı olan Mehmet Akif Caddesi’nin (Dereboyu) 19 Ağustos Pazartesi günü trafiğe açılacağını açıkladı.

Dereboyu’ndaki kazı çalışmalarının tamamlanmasının sonrasında kazı çalışmalarının ikinci etabının Bedrettin Demirel Caddesi’nde başlayacağını duyuran LTB, bu caddedeki kazı çalışmalarının ise, 15 günlük süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Yeni trafik düzenlemeleri neler?

LTB, Pazartesi günü başlayacağını duyurduğu Bedrettin Demirel Caddesi’ndeki kazı çalışmaları çerçevesinde yapılacak yeni trafik düzenlemeleri hakkında da bilgi verdi.

Bu kapsamda Pazartesi gününden itibaren, Gültekin Şengör Sokak’tan Bedrettin Demirel Caddesi’ne çıkış olmayacak. Bunun yanı sıra, Atatürk Caddesi’nden Başbakanlık Işıkları istikametine çıkış yapılamayacak ve
Şht. Ertuğrul İlkokulu’nun bulunduğu Şht. Hüseyin Bora Sokak trafiğe kapalı olacak.

LTB, trafiğin kontrollü olarak verileceği çalışmalar süresince araç sürücülerinin trafik yönlendirmelerine dikkat etmelerini rica etti.











Başa dön tuşu