Adli OlaylarInstagramKıbrısManşetYaşam

Tabipler Birliği de karakolda: Polisin içinde, polisin gözü önünde tehdit mesajları yağıyor!


Köle Kampı‘nda aç susuz esir tutulan Bangladeşli işçilerin, “Kişi başı 8 bin euro verdik, bizi tehdit edip dövüyor” dediği Mustafa ve Cihangir adlı kişiler hala serbest dolaşıyor, poliste şu anda ifade vermekte olan işçilerin telefonlarına tehdit mesajları yağıyor!

Polisin içinde, polisin gözü önünde tehdit mesajları yağıyor!

Özgür Gazete‘nin gündeme getirdiği Güzelyurt‘taki Köle Kampı’nda kalan Cypfruvex işçileri, yaşadıkları insanlık dışı muameleyi şikayet etmek için bulundukları Güzelyurt Polis Karakolu‘nda şu anda dahi tehdit mesajları alıyor.

Bangladeş’teki aileleriyle dahi tehdit edildiklerini söyleyen işçiler, kimler tarafından tehdit edildiklerini tam 5 gün önce söylemesine rağmen tutuklanmayan bu kişiler, “Akşam Kampa geleceğiz, göreceksiniz” şeklinde mesajlar alıyor.

Mustafa (Mohammad Mostafa) ve Cihangir (Jahangir Hossan) adlı bu kişilerle ilgili tüm bilgiler ellerinde olan polis ise bu iki kişiyi hala tutuklamış değil!

Köle Kampı’nın koşulları görmek için bölgeye giden Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği (KTTB) üyeleri de, işçilere destek olmak için karakol önünde bekliyor.











Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu