InstagramKıbrısManşetSiyaset

TDP Girne İlçesi, Girne Polis Müdürlüğü’nü ziyaret etti, Müdür Aziz Nizamoğlu ile görüştü


Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Girne İlçesi Başkanı Ayşe Öztabay ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri dün Girne Polis Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirerek, Girne Polis Müdürü Aziz Nizamoğlu ile görüştü

TDP heyeti trafikte yapılan denetimler hakkında bilgi aldı

Oldukça verimli geçen ziyarette, TDP Girne İlçesi heyeti, Girne Polis Müdürü Aziz Nizamoğlu ile özelde Girne kazasının genelde ise ülkenin adli ve trafik sorunlarını değerlendirdi, trafikte yapılan denetimler hakkında bilgi aldı.

TDP Girne İlçe Başkanı Ayşe Öztabay görüşmede, özellikle kamu güvenliği açısından alınacak tedbirler üzerinde durdu ve toplumsal huzurun tesis edilmesi açısından bu tedbirlerin elzem olduğunun altını çizdi.

Öztabay: Toplumsal huzurun yara aldığı bugünlerde bu ziyareti yapmak bizim için çok önemli

Öztabay, artan nüfus yapısına işaret ederek, muhaceret kontrollerinin sistemli bir hale getirilmesinin ileride olabilecek adli vakıaların önüne gerçeğini belirtti, toplumsal huzurun yara aldığı son zamanlarda bu ziyaretlerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

İlçenin huzur içerisinde yaşayabilmesi için Girne Belediyesi, Girne Kaymakamlığı ve birçok paydaşla temaslarının sürdüreceklerini belirten Öztabay, TDP’nin çalışmalarının sosyal hukuk devletinin gereklerine uygun, insan haklarına saygılı bir çerçevede sürdürüleceğini ifade etti.

Girne Polis Müdürü Aziz Nizamoğlu da heyetin sorularını içtenlikle cevapladı, önerilerini dinledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.











Başa dön tuşu