InstagramKıbrısKültür&SanatSürmanşet

Manavoğlu: Dernek toplumun hafızasına çok önemli katkılar yapıyor


Kıbrıs Kadın Öyküleri Derneği (KÖDER) ile Önder Alışveriş Merkezleri arasında imzalanan anlaşma ile “hayatımıza değer katan” yeni bir kadınımızın öyküsü daha belgeselleştirilerek toplumla buluşturulacak

Manavoğlu: Dernek toplumun hafızasına çok önemli katkılar yapıyor

Geçtiğimiz yıl ilk imzalanan protokol ile çekilen ve halkla buluşturulan piyanist, besteci ve piyano öğretmeni Jale Derviş Belgeseli’nin ardından bu yıl da yeni bir yeni bir anlaşma ile bu iş birliğinin devamlılığı sağlanmış oldu.

KÖDER adına Başkan Şenay Ekingen ve Önder Alışveriş Merkezleri yöneticisi Gülşah Sanver Manavoğlu arasında imzalanan sözleşme ile edebiyat öğretmeni Tuncay Çağatay çekimlerine yakında başlanacak.

Gülşah Sanver Manavoğlu derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve toplumun hafızasına çok önemli katkılar yaptığını dile getirdi.

Geçtiğimiz yıl imzalanan ve bu yıl toplumla buluşan Jale Derviş belgeselinin çok büyük ilgi gördüğünü, birçok eski dostu, arkadaşı, öğretmen-öğrenciyi bir araya getirdiğini, Jale hanımın özellikle genç kuşaklara tanıtımına büyük katkısı olduğuna dikkat çekerek bu zor olduğu kadar önemli ve güzel olan çalışmalara destek vermeyi sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

KÖDER Başkanı Şenay Ekingen de Önder Alışveriş Merkezleri’ne ve toplumsal bilinci yüksek, birçok önemli konuyla ilgili farkındalığı olan yöneticisi Manavoğlu’na derneğe olan desteklerini sürdürdüğü için teşekkür ederek Önder Alışveriş Merkezleri’ne bu konuda örnek bir davranış sergilediklerini de sözlerine ekledi.











Başa dön tuşu