EkonomiGüncelInstagramKıbrısManşetSiyasetYaşam

Konteynerlerle, Muhtarların “modern” çalışma ofislerine kavuşacağı iddia ediliyor!!!


Adanın kuzeyinde yaşanan çöküşün en büyük sembollerinden biri olan “konteyner sınıflardan” sonra şimdi de Muhtarlar “modern ve çağdaş konteynerlerine” kavuşuyor. Türk Kızılayı tarafından Muhtarlar Birliği ve Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı için gönderilen 150 adet konteyner ‘seçtirilmiş’ Başbakan Ünal Üstel’in konteyner şovunun sahne aldığı Mağusa Limanı’nda teslim alındı

Konteynerlerle, Muhtarların modern çalışma ofislerine kavuşacağı iddia ediliyor!!!

Mağusa Limanı’nda gerçekleşen ‘konteyner şova’ beklenildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti (TC) Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, atanmış İçişleri Bakanı Dursun Oğuz ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

TAK’dan yapılan açıklamada, konteyner projesiyle birlikte muhtarlıkların ‘konteyner ofislerle’ modern imkanlarla donatılmış olacağı iddia edilirken, 2024 yılında muhtarlık ofisi bulunmayan 110 muhtarın bu proje kapsamında ihya olacağı savunuluyor.

Konteynerlerin teslim alınması sırasında konuşan ‘Seçtirilmiş’ Başbakan Ünal Üstel, konteyner ofisler konusunda bugünün önemli bir gün olduğunu ve güzel bir olaya şahitlik ettiklerini ileri sürdü. Üstel, konteynerlerle birlikte KKTC’yi dünyaya hazırlamak için anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile en üst düzeyde toplantılar yapıp, büyük gayret sarf ettiklerini belirtti.











Başa dön tuşu