EkonomiGüncelInstagramKıbrısSiyasetSürmanşetYaşam

Örgütler geçmişte yürütülen ortak çalışmalara yönelik değerlendirmeler yaptı


Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) ve adanın güneyinde faaliyet gösteren mühendis, mimar ve şehir plancılarının kayıtlı olduğu eş örgüt Kıbrıs Bilim ve Teknik Odası (ETEK), yeni dönemde ileriye dönük yapılabilecek ortak çalışmaları değerlendirmek amacıyla bir araya geldi

Örgütler geçmişte yürütülen ortak çalışmalara yönelik değerlendirmeler yaptı

KTMMOB ofisinde gerçekleştirilen toplantıya, Birlik’ten Genel Başkan Seran Aysal, Genel Sekreter Türker Aktaç, Genel Sayman Nevter Zafer Cömert, Yönetim Kurulu Faal Üyesi ve İki Toplumlu Çalışmalar Koordinatörü Görkem Çelik ile Yüksek Onur Kurulu Başkanı Hasan Demirel ve ETEK’ten Başkan Constantinos Constantis ile İki Toplumlu Çalışmalar Koordinatörü Andreas Constantinides katılım gösterdiler.

ETEK Başkanı Constantinos Constantis’in, KTMMOB 56. Genel Kurulu’nda Genel Başkan seçilen Seran Aysal’ı tebrik ederek, yeni dönemde başarılar dilediği görüşmede, örgütler geçmişte ortak yürütülen çalışmalara yönelik değerlendirmeler yaparak, ileriye dönük yapılabilecek ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Bu dönem yürütülecek iki toplumlu çalışma hedeflerini belirlemek ve program oluşturup takvimlendirmek üzere kısa sürede tekrar bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.











Başa dön tuşu