InstagramKıbrısManşetSiyaset

Özkunt: Yüzsüzlük, utanmazlık, omurgasızlık… Bir yere kadar…




Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreteri Nevzat Özkunt, Meclis Başkanlığı seçimleri krizinin “mide bulandırıcı” bir hal aldığını söyleyerek, makam koltuklarını tutanların adeta koltuğa yapıştığını, topluma bunu yaşatmaya kimsenin hakkı olmadığını vurguladı

Özkunt: Yüzsüzlük, utanmazlık, omurgasızlık

Sosyal medya hesabından “Yüzsüzlük, utanmazlık, omurgasızlık” başlığıyla bir açıklama yapan Özkunt, “Hepsi bir yere kadar” dedi.

Özkunt, “Halk iradesine dayanmayan bu makam koltuklarını tutanlar koltuklara yapışmış durumda. İlla ki ‘koltuğum’ diyorlar. Koltuk sevdanız mide bulandırıyor. Ancak toplumdan emaneten tutulması gereken bu yerler babanızın malı değildir. Yüzsüzlük utanmazlık ve omurgasızlık da bir yere kadar” ifadelerini kullandı.

“Ok yaydan çıktı, derhal erken seçime gidilmeli”

Özkunt şöyle devam etti;

“Bu rezaleti toplum daha fazla izlemek zorunda değildir. Bu nedenle derhal erken seçim kararı alınmalıdır. Bir şekilde bu Meclis Başkanlığı krizi aşılır ancak artık ok yaydan çıkmıştır.

Kısa süre sonra başka kriz kapıya gelir. Bunu insanlarımıza yaşatmaya hakkınız yoktur. Dünya kadar sorun çözülmeyi bekliyor. İstikrarınız! yerle bir oldu işte. P

ahalılık, yoksulluk, eğitim, sağlık, yolsuzluklar, hukuksuzluklar sahtekarlıklar. Liyakatsız ve ahlaksız bu yönetimin bedelini er ya da geç ödeyeceksiniz. Şu an bu ülkeye yapacağınız en büyük hizmet halkın hakemliğine gitmektir. Hiç gecikmeden. Düşün yakamızdan…”











Başa dön tuşu