InstagramKıbrısManşetSiyaset

Özkunt: Siyaset çirkef yatağına dönüştü, iyice batağa saplandı




Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreteri Nevzat Özkunt, yakın geçmişte markette hırsızlık yaparken yakalanıp, olayın polise intikal etmesinden son anda paçayı sıyıranların en üst makamları kendine hak görecek kadar yüzsüzleştiğini ve bu kişilerin siyasetten uzaklaştırılmsı gerektiğini vurguladı

Özkunt: Siyaset çirkef yatağına dönüştü, iyice batağa saplandı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özkunt, “Siyaset çirkef yatağına dönüştü. Siyaset iyice batağa saplandı” ifadelerini kullandı.

Özkunt, “İçinde toplum gailesinin olmadığı, türlü çıkar ve kirli hesap oyunlarının oynandığı bir çirkef yatağına dönüştü adeta” dedi.

“Suç işleyen cezasını çekmezse bu çirkef yatağı kurumaz”

Özkunt şöyle devam etti;

“Siyasette ve ülkede etik değerlerlerin hakim olduğu,ahlaklı olmanın bir erdem olduğu, suç işleyenin ise cezasını çektiği bir düzeni yaratamazsak bu çirkef yatağını kurutamayız. Bunun için ön şart;

-Kara paracıları siyasetten ve ülkeden temizlendiği,

-Rüşvet ve komisyon alanların siyasetten ve kamu yönetiminden arındıracak bir düzeninin oluşturulduğu,

-Sahte diploma olayı yanında her türlü hüküm süren sahtekarlığın üzerine gidildiği,

-Puro kaçakçılarının ve hatta yakın geçmişte markette adi hırsızlık yaparken yakalanıp, olayın yalvar yakar polise intikal etmesinden son anda paçayı sıyıranların (olayın tanıkları mevcut) ve en üst makam ve mevkileri kendine hak görecek kadar yüzsüzleşenlerin siyasetten mutlaka ama mutlaka uzaklaştırıldığı bir düzeni yaratmak gerekir.

Yüzüne tükürülmesi gereken insanlar nasıl bu kadar cüretkar olabiliyor, anlamak gerçekten mümkün değil.

“Karar sizin”

Önümüzdeki seçimlerde toplumumuz ise şuna karar vermesi gerekecek;

-Kısa yoldan köşe dönmeyi marifet sayan bir ganimet zihniyeti ile yönetilen kokuşmuş bu düzene devam mı?

-Yoksa, ahlak ve etik kurallarını içeren, şeffaf, hesap verebilir ve toplumuna hizmeti odağına koymuş bir düzen mi Karar sizindir”











Başa dön tuşu