Adli OlaylarEkonomiGüncelInstagramKıbrısManşetSporYaşam

Kulübün başkanı, Genel Sekreteri ve bir futbol menajeri tutuklandı






Kıbrıs Rum polisi, Kıbrıs Cumhuriyeti İkinci liginde mücadele ettiği belirtilen fakat ismi açıklanmayan futbol kulübünde “sahte oyuncu sözleşmeleriyle” bağlantılı olarak üç yetkiliyi tutukladı

Kulübün başkanı, Genel Sekreteri ve bir futbol menajeri tutuklandı

Şüpheliler arasında, yetkililer tarafından yapılan baskınların ardından gözaltına alınan kulübün başkanı, genel sekreteri ve bir futbol menajeri yer alıyor.

Kıbrıs Cumhuriyeti Bölge mahkemesi, üç şüpheli için sekiz günlük gözaltı emri onayladı.

Philenews’e göre, Polis araştırmacıları, bazı oyuncuların sözleşmelerinde farklı şartların Kıbrıs Futbol Federasyonu’na sunulduğunu ve oyuncu sözleşmeleri için ikili sözleşmelerin kullanıldığına dair kanıtlar keşfetti.

Yetkililer, en az bir sözleşmenin oyuncunun bilgisi dışında sahte olduğunu tespit etti.

Soruşturma, sahtecilik, sahte belge dağıtımı ve suç işlemek için komplo kurma gibi suçlamalara odaklanıyor.

Yetkililer, mali suçlarla ilgili soruşturmanın bir parçası olarak futbol kulübünün ofislerinde aramalar yaptı, ancak ilgili kulübün veya yetkililerin adını vermedi.













Başa dön tuşu