Zanlı teminata bağlandı

Güzelyurt‘ta bulunan Binatlı Yılmaz Spor Kulübü‘nün çay ocağında meydana geldiği iddia edilen “Cinsel Saldırı” suçundan tutuklanan S.G, teminata bağlandı
Polis: Çay ocağı çalışanı kadını yanağından ve dudağından öptü
Mahkemede bulguları aktaran Tahkikat Polisi Mustafa Gökçe, zanlının Güzelyurt’ta meydana gelen “Cinsel Saldırı” suçundan methalder olduğunu belirterek, olayın 29 Ağustos tarihinde, Güzelyurt’ta bulunan Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’ndeki çay ocağında meydana geldiğini belirtti.
Polis zanlının, ilgili çay ocağında bulunan S.A adlı kadın çalışanı, rızası olmadan yanağından ve dudağından öperek cinsel saldırıda bulunduğunu, yapılan şikayet üzerine de 1 Eylül tarihinde derdest emri gereği tutuklandığını aktardı.

Zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, işsiz olan zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ve sabıkası bulunmadığını belirterek, uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Yargıç Nuray Necdet, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması, 10 bin TL nakit teminat yatırması, 1 KKTC vatandaşı kefilin 200 bin TL’lik kefalet sendi imzalaması ve iki haftada bir en yakın polis karakoluna giderek ıspat-ı vücut yapması karşılığında teminata bağlanmasına emir verdi.
Özgür Haber Merkezi



















