KıbrısManşet

Seviyesiz diyaloğa Derya’dan tepki: Sabrımızı zorlama faşist Arıklı


Feminist/Aktivist kimliğiyle de bilinen Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Doğuş Derya, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı‘nın girdiği seviyesiz muhabbete tepki gösterdi ve “Sabrımızı zorlama faşist Arıklı” dedi

Derya: Sabrımızı zorlama faşist Arıklı

Hükümet kurma görevinin Ünal Üstel’e verilmesinin ardından sorulan “Üstel’in Başkanlığı’nda bir hükümete girer misiniz?” sorusuna, “Üstel bizi tatmin ederse gireriz” cevabını veren Arıklı’nın, bu habere yorum yapan bir vatandaşla girdiği diyalog sosyal medyada tepki çekti.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı '"ÜSTEL BİZİ TATMİN EDERSE, KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDERİZ" HABERKIBRIS.COM Arıklı: Bizim tavrımız açık ve nettir, icraat yapmak istiyoruz Mustafa Ayçiçek Gel seni daha genç birisine tatmin ettirelim. 10h Like Reply 2 Erhan Arikli Mustafa Ayçiçek memnun olurum. 90-60- 90 tercihimdir... 7h Like Reply' görseli olabilir

CTP Milletvekili Derya ise Arıklı’nın, solcularla ilgili sarf ettiği önceki söylemlerine işaret ederek, solculara işkence etme fantazisinden kadınları cinsel tatmin nesnesi sanma fantazisine kaydığını belirtti.

Derya, “Erhan Arıklı, her zamanki gibi hadsizce konuşuyor. Cinsiyetçi maçoların hepsi faşist değil ama bütün faşistler aynı zamanda cinsiyetçi maçolardır. Sabrımızı zorlama faşist Arıklı” dedi.











Başa dön tuşu