KıbrısManşet

Rahvancıoğlu: Öfke ve çığırtkanlıkla olmaz, bizim öfkemizi kendi çıkarları için manipüle edecekler


Bağımsızlık Yolu Genel Sekreter Yardımcısı Münür Rahvancıoğlu, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu‘nda (Kıb-tek) yaşananların ve sürekli hale gelen kesintilerin sebebinin beceriksiz “yöneticilerin hataları” değil, bilinçli bir “sermaye&kâr” ilişkisi olduğunu belirtti

Rahvancıoğlu: Öfke ile çığırtkanlıkla, kuru gürültü ile yaşananları değiştiremeyiz

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Rahvancıoğlu, Kıb-tek’le ilgili yaşananların beceriksiz yöneticilerinin hataları sonucunda yaşanmadığını, her şeyin kapkaççı sermayedarların daha fazla kâr etmesi için planlı, programlı bir sürecin parçası olduğunu belirtti.

Rahvancıoğlu: Öfke ile çığırtkanlıkla, kuru gürültü ile yaşananları değiştiremeyiz. Üstelik kurtuluşun yolu kurtarılmaktan değil, sorumluluk almaktan geçiyor. Anlamaya, bilmeye, öğrenmeye ve çözümlemeye lüks olarak baktığımız sürece; kurtarıcıyım diyenler bizim öfkemizi kendi çıkarları için manipüle edecekler. Elektrik kesiliyorsa AKSA için, benzin pahalıysa Hacıali için, eğitim paralıysa Serhat için, sağlık dökülüyorsa Suat için… Boşuna ‘çözümle çözülecek’ hayali kurmayalım. Sınıfın sorununu sınıf çözer. Sermayeyi karşısına almaya cesaret edemeyenler, hiçbir şeyi değiştiremez. Sermaye sınıfına karşı emekçiler sınıfı” dedi.











Başa dön tuşu