Adli OlaylarGüncelInstagramKıbrısManşetSiyaset

Özersay: Siyasi makamlar geçici.. Sayın Üstel de gidicidir!


Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, bir süre önce UBP Girne kadın kolları başkanına özel bir muamele yapıldığını, kıyak çekildiğine ancak polis tarafından mahkeme önüne çıkarılması gereken başka isimler daha olduğuna dikkat çekerek “UBP yetkilisi bu kişiyle aynı durumda olan ve sahte diploma aldığı bilinen başka kişiler daha vardır, onların da mahkeme önüne çıkarılmaları gerekmektedir ve bu süreç artık daha fazla uzatılmamalıdır” dedi.

Özersay: Ünal bey de er ya da geç gidicidir

Özersay açıklamasında bütün makamların ama özellikle de siyasilerin makamlarının geçici olduğunu hatırlatarak “Ünal beyin kendi kurultay hesaplarıyla polis ve savcılık süreçlerine müdahale etmeye çalıştığını bazı konuları geciktirmeye ve bazı özel muameleler yaptırmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz. Zaten bunların bir kısmı kamuoyu önünde cereyan etmiştir. Ancak kamuda görev yapan herkese bir hatırlatma yapmak istiyorum: er ya da geç bu devran dönecek, özellikle siyasiler için bu koltuklar geçicidir, Ünal bey de er ya da geç gidicidir. O nedenle Polis başta olmak üzere kamu görevlileri siyasi basıya boyun eğmemelidir” dedi.

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay açıklamasında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Sahte diploma aldığı gerekçesiyle soruşturması devam eden başka isimler daha var”

“Özel muamele ile kıyak geçilerek Polis tarafından mahkeme önüne çıkarılan UBP Girne kadın kolları başkanı ile aynı durumda olan ve sahte diploma aldığı gerekçesiyle soruşturması süren başka isimler daha var. Onların da artık Polis tarafından mahkeme önüne çıkarılmaları gerekiyor.

“Polis Ünal beyin kurultay hesaplarıyla bu konuyu geciktirmesine izin vermemelidir”

Polis Ünal beyin kurultay hesaplarıyla bu konuyu geciktirmesine izin vermemelidir. Sonuçta özellikle siyasiler için koltuklar geçicidir, Ünal bey de er ya da geç gidicidir. O nedenle kamuda görev yapanlara çağrımdır: Er ya da geç bu devran dönecek, kimse siyasi baskılara boyun eğmesin, herkes yasaların ve görevinin gereğini yapsın!”











Başa dön tuşu