EkonomiGüncelInstagramKıbrısManşetSiyaset

Atan: Bakan Arıklı’nın talimatıyla Mağusa Postanesi’nden Sivil Havacılığa personel kaydırıldı 



Kamu-sen Başkanı Metin Atan, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Posta Dairesi‘ne personel aktarılmasıyla alakalı birkaç hafta önce yaptıkları uyarıyı anımsatarak, Posta Dairesi’nde işlerin artık yürüyemeyecek noktaya geldiğini , Posta Dairesi’ndeki personelin alınıp başka yerlere nakledildiğini belirtti

Atan: Bakan Arıklı’nın talimatıyla Mağusa Postanesi’nden Sivil Havacılığa personel kaydırıldı

Atan, personel eksikliğiyle ilgili başka dairelerden aktarma yapılmasına ilişkin ilgili bakan Erhan Arıklı’ya önerilerde bulunduklarını belirterek, Posta Dairesi’nin işlevsel yapısının düzelmesinin gerekli olduğunu kaydetti.

Atan, Bakan Erhan Arıklı’nın talimatıyla Mağusa Postahanesi’nden sivil havacılığa personel kaydırıldığını ifade etti. Kamu-sen Başkanı Metin Atan, iyi niyet ve istişare yoluyla personel sorunun çözülmediğini, önümüzdeki hafta eyleme gideceklerini açıkladı.

“Vatandaşa artık üçüncü el ürünü bile çok yüksek fiyattan satıyorlar”

Kamu-sen Başkanı Metin Atan, ülkede sarmal bir döngü içerisinde gidildiğini, hayat pahalılığın verildiğini, bir taraftan da katmerli bir şekilde vatandaşın cebinden para çıktığını söyledi.

Atan, ülkede her konuda duvara toslanıldığını, sağlık, eğitim, çalışma hayatı, ulaşım, çevre ve trafik konularında sıkıntıların yaşandığını söyledi.

Atan, Eylül’de verilecek hayat pahalılığı sonrası çok büyük sıkıntı yaşanacağını söyleyerek, ülkede ne önlem, ne de tedbir alındığını, vatandaşa artık üçüncü el ürünü bile çok yüksek fiyattan sattıklarını söyledi.

“Vatandaşın sağlıklı ve hijyenik gıdaya erişimi engelleniyor, acil önlem alınmalı”

Atan, pazarlarda akşamüzeri indirimleri olduğunu anımsatarak şimdi ayni ürünün fiyatında hiçbir değişiklik olmadığını söyledi. Atan, vatandaşın sağlıklı ve hijyenik gıdaya erişiminin engellendiğini bununla ilgili acil önlem alınması gerektiğini söyledi.











Başa dön tuşu