EkonomiGüncelInstagramKıbrısManşetSiyasetYaşam

Tuğcu: Güne yine yalanla başladık! 


Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-sen) Başkanı Ahmet Tuğcu, atanmış Başbakan’ın Üstel‘in Teknecik‘te arızalı olan makineleri tamir ettirdiği açıklamasını yalanlayarak, emekçilerin dün geceden beri makinelerin tamiratı için çalıştığını fakat parça eksikliği ve dip yakıt mecburiyeti nedeniyle makinelerin devreye alınamadığını açıkladı

Tuğcu: Güne yine yalanla başladık!

Geçtiğimiz gece atanmış Başbakan Üstel’in kişisel talebi üzerine tutuklanan ve sonrasında serbest bırakılan El-Sen Başkanı Tuğcu, sosyal medya paylaşımında “Güne yine başladık!” ifadelerini kullanarak atanmış Üstel’in Teknecik’teki makineleri tamir ettirdiği açıklamasını yalanladı.

Üstel’in sarf ettiğini yalanın aksine makinelerin tamiri için emekçi teknisyenlerin dün geceden beri insan üstü bir şekilde çalıştığını belirten Tuğcu, dip yakıt sorunu ve parça eksikliği nedeniyle makinelerin devreye alınamadığını açıkladı.

“Kıb-tek’in sonu KTHY gibi olmayacak!”

Şu ana kadar iki makinenin devreye alınabildiğini söyleyen Tuğcu, atanmış Üstel’i ciddiyete ve asıl işiyle meşgul olmaya çağırdı. Tuğcu, “Sayın Başbakanı bir kez daha ciddiyete ve asıl işiyle meşgul olmaya çağırıyoruz. Racon kesip halka yalan söylemeyi bıraksın ve kalıcı çözüm için gerekli adımları atsın. Kendisinden bulunduğu yerin ağırlığına yakışan hareketler bekliyoruz.

Şovunu yapıp racon kesenleri boş verin. Biz işimize bakıyoruz. Onlar kötü yönetip kötü yakıtla sabote ediyor, biz inadına temizleyip kırılanları gece gündüz durmadan çalışıp tamir ediyoruz. KIB-TEK’in sonu KTHY gibi olmayacak! #BuMemleketBizim” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.











Başa dön tuşu