EkonomiGüncelInstagramKıbrısSiyasetSürmanşetYaşam

Karataş: Bu güzel ve özel kadınlarla bir arada olmak, konuşmak, dertleşmek, hepimize çok iyi geldi




Halkın Partisi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi, 19 Ekim Cumartesi Surlariçi Kadınlarıyla bir araya geldi

Toplantının gündemi süregelen sorunlar oldu

Samimi bir ortamda geçen toplantının gündemi süregelen sorunlardı. En çok şikayet edilenler arasında; Çocukların okul sonrası gidecekleri, sosyal faaliyet yapabilecekleri, oyalanacakları yerlerin olmaması, uyuşturucunun yaygın ve büyük bir tehlike olarak tehdit oluşturması, gece belli bir saatten sonra ciddi güvenlik sorununun oluşması, otopark sorununun inanılmaz boyutta olması idi.

Ayrıca kadınlar birçok soruna rağmen kiraların ucuz olması dolayısıyla burada kalmaya devam ettiklerini de dile getirdiler.

Karataş: Bu güzel ve özel kadınlarla bir arada olmak, konuşmak, dertleşmek, hepimize çok iyi geldi

Ebeveynler ve çocuklar arasında iletişim sorunu dolayısıyla sıkıntı yaşandığı ve gittikçe büyük bir sorun haline geliyor olduğu da toplantıda konuşulanlar arasındaydı.

Ziyaretle ilgili olarak çok verimli bir toplantı olduğunu dile getiren, Girne ilçe Başkanı ve HP Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi üyesi Çağın Çağatay Karataş; “Bugün Halkın Partisi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi olarak Surlariçi’nin güçlü kadınlarıyla bir araya geldik. Bu güzel ve özel kadınlarla bir arada olmak, konuşmak, dertleşmek, hepimize çok iyi geldi. Bu güzel kadınlar iyi ki varlar…” diyerek, en erken bir zamanda yeniden bir araya gelineceğini de sözlerine ekledi.











Başa dön tuşu