GüncelInstagramKıbrısSürmanşetYaşam

Sivil Savunma çemberinden Metehan’a gitmek isteyenler karşı şeride yönlendirilecek!


Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Külliye inşaatı nedeniyle bir süredir kapalı olan Kermiya (Metehan) Çemberi‘nden Ortaköy istikametine giden yolun Cuma sabahı yeniden trafiğe açılacağını duyurdu

Proje kapsamında bu kez Sivil Savunma çemberinden Metehan çemberine giden yol trafiğe kapanacak

LTB’den yapılan açıklamaya göre, Külliye inşaatı yol ve altyapı geliştirme çalışmaları kapsamında 3 Temmuz’da yapımına başlanan Metehan Çemberi’nden Ortaköy bölgesine (Sivil Savunma Çemberi) gidiş trafiğe 26 Temmuz Cuma sabahı açılıyor.

Proje çalışmaları kapsamında 26 Temmuz Cuma sabah 07.00’den 26 Ağustos Pazartesi gününe kadar Ortaköy Sivil Savunma Çemberi’nden Metehan ve Mehmet Akif Caddesi (Dereboyu) istikametindeki çift şerit yol trafiğe kapalı olacağı açıklandı.

Sivil Savunma çemberinden Metehan’a gitmek isteyenler karşı şeride yönlendirilecek!

Sivil Savunma Çemberi’nden Metehan ve Mehmet Akif Caddesi’ne gidecek sürücüler, çemberde yapılacak yönlendirme ile karşı şerite yönlendirilecek ve bu yol üzerinden Metehan Çemberi’ne ulaşabileceklerdir.

Metehan Çemberi’nden Ortaköy Sivil Savunma Çemberi’ne gidecek olan sürücüler için bu istikametteki yol araçlara açık olup tek şerit halinde kullanılacağı duyuruldu. LTB ayrıca, çalışmalar süresince sürücülerin trafik uyarı ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri rica etti.











Başa dön tuşu