GüncelInstagramKıbrısManşetSiyaset

İzzet İzcan: 23 nasıl 25 sayısından büyük olabilir?




Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, Meclis Başkanlığı seçim sonucuna, Başsavcılıktan görüş alacağız diyen UBP-DP-YDP hükümetini, siyasi etikten yoksun, cahilce davranmakla suçladı

İzcan: 23 nasıl 25 sayısından büyük olabilir?

Açıklamasında “23 nasıl 25 sayısından büyük olabilir?“ diye soran İzzet İzcan, Zorlu Töre’nin ve Meclisin meşrutiyetinin kalmadığını, böyle bir mecliste görev yapmanın darbeci anlayışlara prim vermek olduğunu vurguladı.

Parlamentoda muhalefet yaptığını iddia eden Cumhuriyetçi Türk Partisine düşen görevin, sine-i millete dönmek olduğunu dile getiren BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, “Kukla bir mecliste, kukla bir muhalefet olmamalısınız “ dedi.

“Mecliste yaşanan skandallara imza atan milletvekillerinin zerre kadar onuru kalmamıştır”

Zorlu Töre’nin Meclis tutanağını kendi lehine düzeltmesinin suç olduğunu belirten İzzet İzcan, bunun Zorlu Töre’nin ne ilk ne de son yasadışı faaliyeti olduğunu vurguladı.

“Mecliste yaşanan skandallara imza atan milletvekillerinin zerre kadar onuru kalmamıştır “ diyen İzzet İzcan, CTP’nin derhal sine-i millete dönerek, demokrasi mücadelesinin önünü açmasını talep etti.











Başa dön tuşu