GüncelInstagramKıbrısManşetSiyaset

Öztürkler: Bu bir bayrak yarışı… Kaybedecek zaman yok!!




Ulusal Birlik Partisi (UBP) Güzelyurt milletvekili Ziya Öztürkler, Meclis başkanlığı seçimini kazanamaması rağmen bugün Zorlu Töre’den görevi devraldı. Kıbrıs Türk havuz medyasının şimdiden Meclis Başkanı sıfatı ile isimlendirdiği Öztürkler çiçek eşliğinde Töre’den görevi devraldığı sırada, CTP Genel Başkanı Erhürman düzenlediği basın toplantısında Öztürklerin Meclis Başkanlığı’nın yok hükmünde olduğunu söylüyordu

Töre: Milletvekili olarak görev yapmaya devam edeceğim

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, devir teslim töreninde konuşan Zorlu Töre, CTP’nin “yok hükmündedir” demesine rağmen yeni başkan seçilen Ziya Öztürkler’e başarılar diledi.

Aslolanın halka hizmet etmekten geçtiğini ileri süren Töre, kendisinin de bundan sonra milletvekili olarak görev yapmaya devam edeceğini, makamların gelip geçici olduğu iddiasında bulundu.

Öztürkler: “Bu bir bayrak yarışı… Kaybedecek zaman yok”

UBP milletvekili Ziya Öztürkler de, Zorlu Töre’nin inandığı dava yolunda büyük hizmetlerde bulunduğunu ileri sürerek, yaşananın bir bayrak yarışı olduğunu iddia etti.

İkinci turda seçilmezsem, yarıştan çekilirim” sözlerinin sahibi Öztürkler, bu sözleri tamamen unutarak yaptığı konuşmada, partisinin kendi adaylığını takdir etmesi ve Meclis Başkanlığı seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte görevi devraldığını bundan sonra da kaybedecek zamanın olmadığını ileri sürdü.











Başa dön tuşu