GüncelInstagramKıbrısSağlıkSürmanşetYaşam

Atan: Defalarca bakanlıkla iyi niyetli görüşmeler yaptık ancak yeterli imkânlar sağlanamadı






Kıbrıs Türk Kamu Çalışanları Sendikası (KAMUSEN) Genel Başkanı Metin Atan, Mağusa Devlet Hastanesi’nde personel eksikliğine çözüm bulunmaması durumunda greve gideceklerini duyurarak, Sağlık Bakanlığı’na acil eksikliklerin giderilmesi için 28 Şubat’a kadar süre verdi

Atan: Defalarca bakanlıkla iyi niyetli görüşmeler yaptık ancak yeterli imkânlar sağlanamadı

Atan yazılı açıklamasında, personel sayısının yetersiz olduğu Mağusa Devlet Hastanesi’nde emekliye çıkanların da olmasıyla hizmetlerin durma noktasına geldiğini savunarak, “Defalarca bakanlıkla iyi niyetli görüşmeler yaptık ancak yeterli imkânlar sağlanamadı, hastanedeki çalışma barış bozuldu” dedi.

Öncelikli olarak personel sorununa çözüm bulunmasını talep eden Atan, 28 Şubat’a kadar gerekli adımların atılmazsa greve gideceklerini kaydetti.











Başa dön tuşu