KıbrısSağlıkSürmanşet

Kıbrıslı eczacılar İstanbul’da “Geleceğin e-hali Kongresi”ne katıldı

Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği (KTEB) Girişimci Kadın Eczacılar Topluluğu, değişime en iyi uyumu yakalamak için yaptığı çalışmalar kapsamında İstanbul’da gerçekleştirilen “Havandan Dijitale” temalı Geleceğin e-hali Kongresi‘ne katıldı

“Eczacılarımız konunun uzmanları ile istişare etme imkanı buldu”

İstanbul Kongre Merkezi’nde 20-23 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen kongreye KTEB Girişimci Kadın Eczacılar Topluluğu adına Ecz. Duygu Adahan Kuran, Ecz. Mediha Keleşoğlu ve Ecz. Mürüde Musioğlu katıldı.

Söz konusu kongrede mesleki içi eğitimlere katılım gösteren eczacılar, meslek etiğindeki güncel gelişmeleri takip etme şansı yakalayarak, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan projeleri konusunda da konunun uzmanları ile istişare etme imkanı buldu.

“Hedefimiz; halk sağlığı alanında toplumsal faydayı sağlamak”

KTEB Girişimci Kadın Eczacılar Topluluğu’nun hedefi, değişime en iyi uyumu yakalamak ve bu bağlamda gerek meslek içi eğitimleri destekleyerek meslekteki paydaşlarla iş birliği içerisinde çalışmak, gerekse halk sağlığı alanında toplumsal faydayı sağlamak olarak belirtildi.

Açıklamada, “Mesleğimizi, günümüz koşullarından daha ileriye taşımak adına çalışmalarımıza devam edeceğimizi bildirir sağlıklı günler dileriz” denildi.











Başa dön tuşu