KıbrısManşet

Korkmazhan: Sizden korkmuyoruz! İşgale nihayet, Kıbrıs’a hürriyet



Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, “Külliyeye karşı çıkanlar; çok net söylüyorum karşısında Türkiye devletini bulur” tehdidi savuran TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay‘a “Sizden korkmuyoruz” diyerek yanıt verdi

Korkmazhan: İşgale nihayet, Kıbrıs’a hürriyet

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Korkmazhan Oktay’a seslenerek “Sizden korkmuyoruz. Mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan

Korkmazhan, “Külliyeye karşı yürütülen mücadele çerçevesinde herhangi bir arkadaşımıza bir şey olursa, sorumlusu alenen tehdit de bulunan Fuat Oktay ve temsil ettiği tek adam rejimidir. İşgale nihayet, Kıbrıs’a hürriyet” ifadelerini kullandı.

Fuat Oktay ne demişti?

Oktay: “(Külliye) projeyi zorlaştırmaya çalışanlar karşılarında TC ve KKTC devletini bulur”

“Toplu Açılış ve Proje Lansmanı”nda konuşan Oktay külliye için; “Söz vemişsek yaparız. Bu proje, Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi yerleşkesi, Kıbrıs Türkünün geleceğine vurulan mühürdür. Varlığının, egemenliğinin, bağımsızlığının simgesidir. Kıbrıs Türkü buraya bu mührü vuracaktır, Türkiye de bu mührün vurulmasına sonuna kadar destek verecektir. Bu projenin hayata geçmesini zorlaştırmaya çalışanlar, net ifade ediyorum, açık söylüyorum; karşılarında KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti devletini bulur” demişti.











Başa dön tuşu