KıbrısManşet

Özersay: Çakma milliyetçileri hayatımızdan çıkaracağız

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Milli Mücadele Haftası nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen törende yaşananlara işaret ederek, “Şehit ailelerinin sesini kısmaya kalkan sahte vatanseverleri hayatımızdan çıkaracağız” dedi

Özersay: Çakma milliyetçileri hayatımızdan çıkaracağız

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özersay, hamasete dayalı, insanların acılarını ve duygularını istismar ederek siyaset yapanların er ya da geç duvara toslayacağını söyledi.

Özersay, “Samimi olmayan, nutuktan başka bir şey bilmeyen çakma milliyetçileri, şehit ailelerinin sesini kısmaya kalkan sahte vatanseverleri hep birlikte hayatımızdan çıkaracağız. Bu devran elbet dönecek” dedi.

Neler olmuştu?

Milli Mücadele ve Şehitler Haftası nedeniyle Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi‘nde (AKM) gerçekleştirilen ve TC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun da olduğu törende gergin anlar yaşanmış, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Gürsel BenanCumhurbaşkanlığı makamında bulunan Ersin Tatar ve UBP-DP-YDP Hükümeti‘ne söylemediğini bırakmamış ve yapılmayan şehit kabirleriyle ilgili ateş püskürmüştü.

Benan’dan sonra kürsüye çıkan Tatar ise; Benan’ın siyaset yaptığını savunmuş ve Benan’dan “Bu kişi” diye bahsetmişti. (Benan’ın konuşmasının tamamı ve Tatar’ın cevabı için TIKLAYIN)

ozgur_gazete_kibris_sehit_aileleri_dernegi_gursel_benan_











Başa dön tuşu