KıbrısManşet

İncirli: Kıbrıs Türk halkının iradesinin sandığa yansıması önemli

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Basın Bürosu, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Sıla Usar İncirli‘nin oyunu kullandığı duyurdu

İncirli: Kıbrıs Türk halkının iradesinin sandığa yansıması önemli

CTP Basın Bürosu’ndan verilen bilgide İncirli’nin oyunu kullandıktan sonra basına açıklama yaptığı ve bugünün çok önemli bir gün olduğunun altını çizdiği belirtildi.

Kıbrıs Türk halkının iradesinin bugün sandıklara yansıyacağının altını çizen İncirli’nin, tüm yurttaşlara sandığa gitme çağrısı yaptı ve “inanıyorum ki demokrasi kazanacak” ifadelerini kullandığı bildirildi.

CTP Basın Bürosu dün Genel Başkanı Tufan Erhüman’ın oyunu nerede ve kaçta kullanacağını duyurmuş, İncirli için ise basına şu bilgiyi geçmişti; “Lefkoşa Türk Belediyesi başkan adayımız Sıla Usar İncirli yarın gün boyu sandıkları dolaşacaktır. Sıla Usar İncirli’nin seçimlerle ilgili yapacağı değerlendirme basın büromuz tarafından videolu olarak sizlerle paylaşılacaktır”

GazeddaKıbrıs: İncirli kendisine oy veremeyecek

GazeddaKıbrıs ise dün yaptığı haberde; İncirli’nin oyunu, aday olduğu Lefkoşa’da değil ikamet ettiği Gönyeli bölgesinde Gönyeli-Alayköy adayları için kullanacağını belirtmiş ve “Lefkoşa’ya aday olan İncirli kendisine oy veremeyecek, oyunu Gönyeli’de kullanacak” demişti.

Haberin tamamı için TIKLAYIN











Başa dön tuşu