KıbrısManşet

KC BAŞKANLIK SEÇİMLERİ 2023 | Mavroyannis oyunu kullandı

Kıbrıs Cumhuriyeti‘nin AKEL destekli bağımsız Başkan adayı Andreas Mavroyannis oyunu kullandı, ülkenin tüm çocuklarına Tanita Tikaram‘ın Dust On My Shoes şarkısını hediye etti

KC BAŞKANLIK SEÇİMLERİ 2023 | Mavroyannis oyunu kullandı

Kıbrıs’ın güneyinde ve birçok ülkede bulunan Kıbrıs Cumhuriyeti dış temcilciliklerinde bu sabah 08.30 itibariyle başlanan oylamada ülkenin yeni Başkanı belirlenecek.

ozgur_gazete_kibris_mavroyannis_oyunu_kullandi

Yarışın iddiaları adaylarından barış yanlısı bağımsız aday Mavroyanni oyunu bu sabah güney Lefkoşa‘daki Aglantzias İlköğretim Okulu’nda kullandı.

“Tanrı’nın tüm çocuklarına karşı büyük bir yükümlülüğümüz var”

Oyunu kullandıktan sonra basına kısa bir açıklama yapan Mavroyannis, bugün bir demokrasi bayramı olduğunu söyleyerek, halkın takdirine güvendiğini ve vatandaşların ülkeyi daha güzel günlere taşıyacağına inandığını belirtti.

Mavroyannis, “Seçim propaganda süreci boyunca halk ile konuştum, duygularını paylaştım ve sorunlarını dinledim. Hepimiz anlamalıyız ki; yerinden edilmişlerimize, yaşlılarımıza, gençlerimize, şarkının dediği gibi ‘seyahat ayakkabısı’ olması gereken Tanrı’nın tüm çocuklarına karşı büyük bir yükümlülüğümüz var” dedi.

Mavroyannis’in bahsettiği şarkı: Tanita Tikaram/ Dust On My Shoes

Fotoğraflar: Kadir Sidal/Özgür Gazete











Başa dön tuşu