KıbrısManşet

Şenkul: Depremzede kardeşlerimizle ve yakınları ile dayanışma zamanıdır

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Türkiye‘deki depremde evleri yıkılan ve herşeylerini kaybeden insanların, Kıbrıs’ın kuzeyindeki akrabalarının yanına geldiğini ve geleceğini kaydererek, yardım kampanyalarını bu kişilere yönelik devam ettireceklerini duyurdu

Şenkul: Depremzede kardeşlerimizle ve yakınları ile dayanışma zamanıdır

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şenkul, bugün itibarı ile deprem bölgelerinden ülkeye akrabalarının yanına gelmeye başlayan birçok depremzede olduğunu, bu kişilerin evlerini üstlerindeki kıyafetlerle terk ettiğini ve herşeylernin enkaz altında kaldığını belirterek, buna ek olarak hiç parmağınınarkasına saklanmadan söylemek istediğimiz bir gerçek daha  olduğunu kaydetti.

Şenkul, “Depremzede olarak ülkemize gelen insanlarımızın burada birlikte kalacağı akrabaları da çok varlıklı insanlar değil, birçoğu emekçi birçoğu dar gelirli. Bu noktadan hareketle depremzede kardeşlerimizle ve yakınları ile dayanışma zamanıdır” dedi.

“Yardım kampanyamızı, bu yönde ihtiyaçları olan depremzedelere yönlendirmeye karar verdik”

Şenkul şöyle devam etti;

“Girne Belediyesi olarak bugün sabahtan itibaren yardım kampanyamızı, bu yönde ihtiyaçları olan depremzedelere yönlendirmeye karar verdik ve gün içinde 200’den fazla depremzedeye ulaştık. Bu yardımları ulaştırmaya devam edebilmemiz için gereken öncelikli ürünler şunlardır:

-Battaniye
-Çocuk kıyafetleri
-Dayanaklı Gıda paketleri (bakliyat, yağ, şeker, un, vb)

Yarından itibaren, yardımlarınız için belediye binamız tekrardan gece 12.00’a kadar açık tutulacaktır.
Bu çağrımıza kayıtsız kalmayacağınızı biliyoruz çünkü:

Biz Birlikte GİRNEYİZ”











Başa dön tuşu