KıbrısManşet

Ne Ercan’ı açabildi ne havayolu şirketi kurabildi

Dillerinde sigara söndüreceğim” diyerek faşist fantezi hikayelerini anlattığı yazılarıyla bilinen Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, bu kez de kendisini eleştirenlere, “Salaklar, aptallar…” diyerek hakaret etti

Ne Ercan’ı açabildi ne havayolu şirketi kurabildi

Arıklı son yıllarda, ortağı olduğu hükümetin desteklemediği; Ercan Havalimanı’nın açılışı ve yeni “yerli-millli Havayolu şirketi” kurulacağı iddiasıyla çeşitli tarihler veriyor.

Arıklı son olarak 10 Mart’ta yeni yerli havayolu şirketi kurulacağını, 16 Nisan’da da uçuşlara başlayacağını duyurmuş ve dün de bunu aşağıdaki görselle tarihi de 13 Mart’a çekerek paylaşmıştı.

Arıklı: Salaklar, aptallar

Halkın Partisi (HP) Merkez Yürütme organı (MYO) Üyesi Yusuf Avcıoğlu’nun, Arıklı’nın açıklamalarını tiye alan sosyal medya paylaşımına da Arıklı’dan yine hakaretle yanıt geldi.

Arıklı Avcıoğlu’nun, “TC’den özel bir şirket ile KKTC’den özel bir şirket ortaklaşa bir havayolu kurmuşlar, devletin bu birliktelikte zerre katkısı yok ama ‘Karikatür Bakanı’ güya kendisinin bir başarısı varmış gibi sevinç gösterileri yapıyor ve bunu sahipleniyor. Yarın öbür gün koçanlı malınız üzerine yapacağınız yatırımı ve hatta evinizi bile sahiplenebilir, aman dikkat” yorumuna aşağıdaki cevabı verdi;











Başa dön tuşu