KıbrısManşet

Korkmazhan: Kimsenin arka bahçesi, sömürgesi olmayı kabul etmediğimizi yüksek sesle haykıralım

Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, 2020 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ersin Tatar‘ın seçim karargâhına dönüştürülen TC Lefkoşa Büyükelçiliği’nin, bugünlerde de TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın seçim karargâhına dönüştürüldüğünü söyleyerek, “Size birileri il veya sömürge muamelesi yapabilir. Mesele sizin ne yaptığınızdır” dedi

Korkmazhan: Ülkem de bunların yaşanmasını kabul etmiyor

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Korkmazhan, siyasi tarihin en açık müdahalelerinin yaşandığı 2020 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tatar lehine seçim karargahına dönüştürülen TC Lefkoşa Büyükelçiliği’nin, şimdi de Erdoğan lehine seçim karargahına dönüştürüldüğünü belirterek, Metin Feyzioğlu’nun bir AKP militanı gibi köy köy gezerek seçim kampanyası yürüttüğüne işaret etti.

Korkmazhan, “Diğer yandan CHP Gençlik Kolları yelekleri giyen gençlerin ellerinde broşürler eşliğinde gezdiğine geçtiğimiz gün gözlerimle tanık oldum. Ülkem de bunların yaşanmasını kabul etmiyorum” dedi.

“Size birileri il muamelesi yapabilir. Mesele sizin ne yaptığınızdır”

“Size birileri il veya sömürge muamelesi yapabilir. Mesele sizin ne yaptığınızdır” diyen Korkmazhan, “Gelin hep birlikte yurdumuza sahip çıkalım, her kim olursa olsun kimsenin arka bahçesi, sömürgesi olmayı kabul etmediğimizi yüksek sesle haykıralım, irade, demokrasi ve barış mücadelesini büyütelim” dedi.











Başa dön tuşu