KıbrısManşet

Sol Gençlik: Sol, Birleş, Özgürleş!

Sol Hareket‘e bağlı Sol Gençlik, “Sol, Birleş, Özgürleş” sloganıyla yaptıkları açıklamada, sosyalistler olarak mücadeleden vazgeçmeyeceklerini vurguladı, diğer sosyalist gruplar, aktivistler ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak dayanışmayı güçlendireceklerini kaydetti

Sol Gençlik: Sol, Birleş, Özgürleş!

Yazılı açıklama yapan Sol Gençlik, genç sosyalistler olarak, birlikte hareket ederek güçlü olunacağına inandıklarını vurguladı, diğer sosyalist gruplar, aktivistler ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak dayanışmayı güçlendireceklerini kaydetti.

Açıklamada, “Toplumun geniş kesimlerine sosyalist idealleri ve mücadelemizi anlatmak için çeşitli iletişim kanallarını etkin bir şekilde kullanacağız” denildi.

Açıklama şöyle devam etti;

“Mücadelemiz, sadece Kıbrıs’ın kuzeyinde değil tüm Kıbrıs ve aynı zamanda uluslararası arenada da devam edecektir. Diğer sosyalist hareketlerle birlikte çalışarak, küresel ölçekte daha adil ve sürdürülebilir bir dünya için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Sonuç olarak, sosyalistler olarak mücadeleden vazgeçmiyoruz!

Sosyal adalet, eşitlik ve insanca yaşama hakkı için kararlılıkla ilerleyeceğiz. Birlikte güçlüyüz ve değişimi gerçekleştirmek için mücadelemize devam edeceğiz”











Başa dön tuşu