KıbrısManşet

Arama çalışmalarına asker de katıldı

Polis tutuklu aracından firar eden, Vito marka bir araç çalıp Akdoğan istikametine doğru kaçan ve en son burada görülen 3 firarinin Beyarmudu‘ndan ve Akdoğan’da yoğunlaşan arama çalışmalarına asker de akrep araçlarıyla katıldı

Arama çalışmalarına asker de katıldı

Posin Basın Subaylığı‘ndan verilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde Lefkoşa Kaza Mahkemesi‘ne çıkarıldıktan sonra cezaevine geri götürülmek için bindirildikleri tutuklu aracından firar eden 21 yaşındaki Hasan ve İbrahim Takımcılar ve yine 21 yaşındaki Aydın Güner hala aranıyor.

Akdoğan bölgesinde ve köy içinde yoğunlaşan aramalara az önce çevik kuvvet ekipleri de katıldı. Bu arada firarilerin çalıp kaçtıkları Vito marka araç polis tarafından terk edilmiş halde Akdoğan’da bulundu.

Saat 17.32: Firarilerin, Beyarmudu’ndan güneye kaçma gişiriminde bulunacağı ihtimalini de değerlendiren polis, an itibariyle o bölgede de arama çalışmalarını başlattı.

Saat 18.10: Polis ve Özel Harekat’ın yanı sıra, arama çalışmalarına akrep adı verilen araçlarıyla asker de destek veriyor. Çalışmalar Beyarmudu ve Akdoğa çevresinde yoğun şekilde devam ediyor.

Fotoğrafla: Kadir Sidal











Başa dön tuşu