InstagramKıbrısManşetSiyaset

Derya: Bu siyaset magandaları da Bakan olup insanlara hakaret etmediler mi? 

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Doğuş Derya, “night club magandaları” ve “din magandaları”nın, yolsuzluk ve hukuksuzluğu şiar edinen “siyaset magandaları“ndan cesaret aldığını vurguladı, İçişleri Bakanı Dursun Oğuz‘un yasal açıklamasını takdir ettiğini söyledi

Derya: Bu siyaset magandaları da Bakan olup insanlara hakaret etmediler mi?

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Derya, geçtiğimiz hafta İskele’deki Breeze Club’da yaşanan cinayete ve dün Karpaz’daki Apostolos Andreas Manastrı’nda yaşanan saygısızlığa işaret edeek, “‘Night Club Magandaları’ mekanda çıkan bir tartışmayı insan öldürme ile sonuçlandırır. ‘Din Magandaları’ insanların inançlarına saygı duymaz, papazları taciz eder, kadınlara hakaret eder” dedi.

Bu “magandalık kültürü”nün aslında “yolsuzluk ve hukuksuzluğu” şiar edinen “siyaset magandaları”ndan beslendiğini vurgulayan Derya, “Bu siyaset magandaları da Bakan olup insanlara hakaret etmediler mi?” diye sordu.

“Dursun Beyin yasal işlem yapılacağıyla ilgili açıklamasını takdir ediyorum”

AKSA’ya elektriği, T&T’ye 59 milyon Euro’yu peşkeş çekip, bunu eleştirenlere saldıran, hakaret edenlerin de bu siyaset magandaları olduğunu kaydeden Derya, bu magandalık kültürünün bu ülkenin bünyesine yabancı olduğunun altını çizdi.

Derya, “Bu ülkede yaşamak isteyen demokrasiyi, saygıyı, hoşgörüyü öğrenecek” dedi ve paylaşımına şu notu ekledi; “Dursun Beyin söz konusu kişi hakkında yasal işlem yapılacağıyla ilgili açıklamasını takdir ediyorum. Benzer yasal işlemleri siyaset magandaları ile ilgili yapmasını da bekliyoruz”











Başa dön tuşu