InstagramKıbrısManşetSiyaset

Arıklı’yla fotoğrafı çıkan kişinin YDP üyesi olduğu anlaşıldı: İhraç edilecek mi?

Karpaz‘daki Apostolos Andreas Manastırı’na giderek, Hristiyanların kutsal mekanı olan yere saygısızlık yaptığı ve kilise papazını taciz ettiği anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mehmet Erol hakkında, ne Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal ne de partisinin üyesi olduğu anlaşılan ve kendisiyle fotoğrafı da ortaya çıkan İlahiyat mezunu Ulaştırma Bakanı Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı açıklama yaptı

Yasal işlem başlatıldı

Mehmet Erol adlı bir şahıs, dün sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla infial yarattı. Apostolos Andreas Manastırı’na giden Erol, kiliseye turist getirdiğini söylediği videoda kilisenin papazını taciz etti, kelime- şahadet getirerek provokasyon yaptı.

Görüntülerin büyük tepki çekmesi üzerine İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Erol hakkında yasal işlem başlatacaklarını duyurdu. Polis de kısa süre önce açıklama yaparak yasal işlem başlattığını açıkladı.

Sus-pus oldular!

Bu sırada Mehmet Erol’un YDP üyesi olduğu hatta Denetleme Kurulu üyeliği için de aday olduğu anlaşıldı, parti Başkanı ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile de fotoğrafları ortaya çıktı.

İlahiyat mezunu olduğu bilinen Arıklı, bu saygısızlık ve provokasyon karşısında açıklama yapmadı, Erol’un partiden ihracını da gündeme getirmedi.

Aynı şekilde “kadın düşmanı” olan tavrıyla bilinen gerici Din İşleri Başkanı Ahme Ünsal da tek kelime açıklama yapmadı.

Mehmet Erol-Erhan Arıklı

İlgili Video: 

Haber Merkezi

 











Başa dön tuşu