InstagramKıbrısManşetSiyaset

Akansoy: Rezil olmuş durumdasınız

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Sekreteri ve Milletvekili Asım Akansoy, Pile’de yaşananlara işaret ederek, atama Cumhurbaşkanı Ersin Tatar‘a seslendi, süper devlet KKTC olarak, dünyaya savaş açmış, peşi sıra açıklama yapan tüm dünya devletleri karşısında rezil olmuş durumda olduklarını söyledi

Akansoy: Rezil olmuş durumdasınız

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akansoy, atama Cumhurbaşkanı Tatar’a “Tüm bu yaşananlara onay veriyor musunuz? Egemen devlet politikanız, şiddet ve zorbalığa mı dayanıyor?” sorusunu yöneltti.

“Şiro ile BM aracı devirmek, zorbalık ile BM askerlerine saldırmak egemenliğinizi ıspat etmek için kullandığınız yöntemler midir?” diye soran Akansoy Tatar’a, süper devlet KKTC olarak, dünyaya savaş açmış, peşi sıra açıklama yapan tüm dünya devletleri karşısında rezil olmuş durumda olduklarının farkında olup olmadığını da sordu.

Akansoy, “Bu yöntemlerle her türlü gerilime neden olan, şiddet yanlısı taraf olarak, diplomasi ve siyaset değil, zorbalıkla anılacaksınız… Sizden cevap bekliyoruz? Neredesiniz?” dedi.











Başa dön tuşu