KıbrısSiyasetSürmanşetYaşam

Mülteci çocukların geleceklerine umut ışığı taşıyan #Buradayım kampanyası başladı

Mülteci Hakları Derneği (MHD), mülteci çocuklara eğitimde destek olmak ve seslerini duyurmak adına #Buradayım kampanyası başlattı

Mülteci çocukların geleceklerine umut ışığı taşıyan #Buradayım kampanyası başladı

Dernekten yapılan açıklamada, Kıbrıs’ın kuzeyinde yaşayan mülteci çocukların eğitimlerine, geleceklerine umut ışığı taşıyan “#BURADAYIM” kampanyasını başlattıkları belirtildi ve kampanya kapsamında mülteci çocukların tüm başarı hikayelerlerini kamuoyuyla paylaştıkları belirtildi.

Açıklama şöyle devam etti;

“MHD olarak, Amina, Ahmed ve Alexandra’nın yaşadıkları tüm zorluklara rağmen başarılarını size iletmekten mutluluk duyuyoruz.

Mülteci çocuklar, savaş ve çatışma bölgelerinden kaçarak, sığındıkları ülkemizde zorlu koşullar altında mücadele ediyor ,ancak sizin destekleriniz ile umutsuzluğa kapılmadan hayatlarını sürdürmeyi başarıyorlar. #BURADAYIM” kampanyası ile Mülteci çocukların özel eğitim ihtiyaçlarını destekl olmak için bize katılın ve kıvılcımlarını serbest bırakmalarına yardımcı olun. Çünkü inanıyoruz ki ancak birlikte her çocuğun potansiyelinin değer verildiği ve kutlandığı daha parlak bir gelecek yaratabiliriz.

Mülteci Hakları Derneği olarak, “Mülteci çocuklar için hayat, sadece zorluklar ve mücadele ile dolu değil, aynı zamanda büyük hayallerle de dolu. Bizler, bu kampanya ile onların hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Amina’nın, Ahmed’in ve Alexandra’nın hikayeleri, ile sizlere onların ne kadar güçlü ve azimli olduklarını göstermek istiyoruz. Biz bu kampanya ile tüm mülteci çocuklara, birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek istiyor ve onlar gibi #BURADAYIM diyoruz.

Bağış Yapmak için: https://fonzip.com/mhd/buradayim
Hikayeleri Okumak İçin: https://www.mhdkibris.com/hikayeler











Başa dön tuşu