InstagramKıbrısManşetSiyaset

Candan: Çeşitli ulaşım zorlukları yaşayan hem Kıbrısltürkler hem de Kıbrıslırumlar

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Armağan Candan, elektrik kesintileri ve Pile‘deki yol yapımında yaşananlara işaret ederek, Kıbrısltürklerin de Kıbrıslırumların da çeşitli zorluklarıa katlanmak zorunda kaldığı noktalar olduğunu vurguladı, ortak akla işaret etti

Candan: Başka türlüsü bu güzelim küçücük adada çileye devam…

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Candan,Kıbrıs’ta yaşayan iki toplumun birbirine ihtiyacı olduğunu, çeşitli meselelerde konuşarak anlaşmak, iş birliği yapmak ve alıp vermenin zorunlu olduğunu belirterek, elektriğin de bunun en somut göstergesi olduğunu söyledi.

Candan, “Uzun yıllardır adeta tecrit edilmiş bölgelerde, çeşitli ulaşım zorluklarına katlanmak zorunda kalan Kıbrıslıtürkler ve Kıbrıslırumlar var. Pile, Akıncılar/Luricina, Erenköy/Paşiammos/Pomos, Kıracıköy/Athienou bunların başlıcaları. Bütün bunları akıl yoluyla ele alacak ve insanların hayatını kolaylaştıracak liderliklere, vizyona ihtiyacımız var. Başka türlüsü olmaz. Başka türlüsü çıkmaz yol. Başka türlüsü bu güzelim küçücük adada çileye devam…” dedi.











Başa dön tuşu