InstagramKıbrısKültür&SanatSürmanşet

6. Doğancı Karpuz Kültür Ve Sanat Festivali başlıyor

Doğancı Kalkındırma Derneği (DOKAD) ev sahipliğinde, Lefke Belediyesi katkıları, Alpcans ana sponsorlunda ve Doğancı Kooperatif Kredi Şti’nin desteğiyle yapılan 6. Doğancı Karpuz Kültür Ve Sanat Festivali başlıyor

Vadilili: Festival severleri Doğancı/Elye’ ye davet ediyoruz

DOKAD Başkanı Oğuz Vadilili yaptığı duyuruda, 6. Doğancı Karpuz Kültür Ve Sanat Festivali 5 Eylül Salı Akşamı Doğancı- Elye köyünde başlayacağını belirtti ve festival programı hakkında bilgi verdi.

Festivalde; 5 Eylül Salı Niyal Öztürk & Atina Malta, 6 Eylül Çarşamba Lefkoşa Belediye Orkestrası “Yeşilçam Film Müzikleri” konseri ile “Elye’de Zaman Yolculuğu” defile, 7 Eylül Perşembe, “Kıbrıs Müzik Yolcuları&Meryem Yurdaer” ve “Ahmet Evan Konseri” gerçekleştirilecek.

DOKAD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, 6. Doğancı Karpuz, Kültür ve Sanat Festivali’nde halk dansları ve modern dans gösterileri, jimnastik gösterileri, konserler gibi bir çok etkinliğin yer alacak, ayrıca festival boyunca ücretsiz çocuk oyun alanları, sevimli maskotlar ve palyaçolar ile de çocuklar eğlenerek güzel vakit geçirecek.











Başa dön tuşu