InstagramKıbrısManşetSiyaset

Dana UBP’ye ateş püskürdü: Beceriksizlik, yalan, hırsızlık… UBP’li olmaktan utanıyorum

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) çeşitli kademelerinde görev alan ve son seçimlerde Mağusa Belediye Başkanlığı adaylığından da Ünal Üstel ve Oğuzhan Hasipoğlu’nun telkinleri sonucu el çektirilen Cem Dana, UBP’li olmaktan utandığını söyleyerek, partiyi bugünkü hale getirenlere lanet okudu

Dana UBP’ye ateş püskürdü: Beceriksizlik, yalan, hırsızlık… UBP’li olmaktan utanıyorum

İş insanı olmasından ziyade UBP’li kimliğiyle bilinen, yıllarca partinin çeşitli organlarında görev alan ve son olarak da Mağusa Belediye Başkan adayı olmuşken, atama Başbakan Ünal Üstel ve parti genel sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu’nun telkinleriyle adaylıktan el çektirilen Cem Dana UBP’li olmaktan utandığını söyledi.

Sosyal medyada bir paylaşımın altına yorum yapan Dana, UBP’li olduğu için bu zamana kadar her zaman gurur duyduğunu, vatanın ve halkın refahı için çalıştığını söylediği partisinin, milliyetçi kimliğiyle en iyi yöneticiler tarafından yönetildiğini ancak şimdi UBP’li olduğu için utandığını dile getirdi.

Dana, “Bu kadar beceriksizlik, bu kadar yalan, bu kadar hırsızlık… Memleketin anasını ağlattınız, lanet olsun size. Bu halka, bu gençliğe çektirdiğiniz eziyetten inşallah en kısa zamanda kurtuluruz. Size o kadar çok şey yazmak isterim ki; ama buna bile değmezsiniz, lanet olsun en iyinize” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu