InstagramKıbrısSürmanşetYaşam

Toplumsal Varoluş Derneği, Kıbrıs Arama Kurtarma Derneği’ni Mağusa Bandabuliya’da tanıtıyor


Toplum için çalışan sivil toplum örgütleri bu toplumun hazineleridir” şiarıyla yola çıkan Toplumsal Varoluş Derneği, Kıbrıs Arama Kurtarma Derneği‘ni, Mağusa Bandabuliya‘da tanıtacak

Kıbrıs Arama Kurtarma Derneği Mağusa Bandabuliya’da tanıtılacak

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, Kıbrıs Arama Kurtarma Derneği‘nin tanıtım etkinliğinin 2 Aralık 2023 Cumartesi günü Mağusa Bandabuliya‘da yapılacağı belirtildi.

Gerçekleştirilecek olan etkinlikte Toplumsal Varoluş Derneği; Kıbrıs Arama Kurtarma Derneği’ne dair bilgi verip, ilgili derneğin ihtiyaçlarına yardımcı olayı amaçlıyor.

Toplumsal Varoluş Derneği’nden konu ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle;

“Yurdumuzda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, toplum için çalışan güzel insanların varlığının farkındayız. Maddi ve yönetimsel tüm sıkıntılara rağmen, toplum için çalışan sivil toplum örgütleri bu toplumun hazineleridir.

İşte bu düşünce ile yola çıkan Toplumsal Varoluş Derneği, sivil toplum derneklerine katkı yaparak, topluma faydalı projeler üretmelerine aracı olmak için ‘Memleket‘ gazetesi ile karşınızdadır. Her ay farklı bir sivil toplum örgütüne, topluma yararlı projeleri hayata geçirmeleri adına destek vermeyi hedefledik.

Memleket Aralık ayı gelirini, olası bir doğal afette hayatlarını toplum için ortaya koymaya hazırlanan, eğitim alan, her gününü kendini geliştirmeye adamış Kıbrıs Arama Kurtarma Derneği’ne bağışlayacak ve onların sesi olacaktır. Sizler de değerli bağışlarınızı gazetemizi alarak yapabilir, bu ulvi göreve katkı sağlayabilirsiniz”











Başa dön tuşu