InstagramKıbrısManşet

Bir gecede 5 çarpışma, 1 ağır yaralı, 3 alkollü sürücü!


Ülke genelinde sadece bir gecede 5 trafik çarpışması kayıtlara geçti. Çarpışmalarda bir kişi yoğun bakıma kaldırılırken, araç kullananlardan çoğunun da genç ve alkollü olması dikkat çekti

Bir gecede 5 çarpışma!

Polis Basın Subaylığı‘ndan verilen bilgiye göre İncirli‘de Aşık Veysel Sokak üzerinde meydana gelen çarpışmada, 64 yaşındaki Mehmet Yılmaz, motosiklet ile seyrettiği sırada, dikkatsizce Akdeniz sokağa giriş yaptı.

Bu esnada o sokakta seyreden 48 yaşındaki Tolgay Yavuz‘un kullandığı araca yan kısmından çarpan Yılmaz, yaralandı. Yılmaz, Mağusa Devlet Hastanesi’nde kafa travması ve beyin kanaması teşhisi koyularak yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kırmızı ışıkta durmadı

Lefkoşa’da Osman Örek Caddesi‘nde saat 01:30 sıralarında meydana gelen çarpışmada ise 24 yaşındaki Kadriye Mirka, salon aracıyla ilerlediği sırada, yol kavşağındaki trafik ışıklarına geldiğinde kırmızı ışık yanmasına rağmen yoluna devam etti.

Bu esnada, kendi şeridine yeşil ışık yandığı için aracıyla yılda seyreden 56 yaşındaki Talat Ürer’in önünü tıkadı ve iki araç çarpıştı.

Çarpışma sonucu yaralanan olmadı.

152 promil alkolle direksiyon başına geçti

Yine Lefkoşa‘da, bu kez Osmanpaşa Caddesi üzerinde saat 04:30 sıralarında meydana gelen çarpışmada ise  22 yaşındaki Mehmet Güner, 152 promil alkollü olarak geçtiği direksiyon başında, Şehitler Abidesi çemberine hakimiyetini kaybetti ve çemberde sağdan gelen araçların geçmesi için duran 46 yaşındaki Levent Baykara‘nın yönetimindeki araca çarptı.

Çarpışma sonucu yaralanan olmadı.

164 promil alkolle direksiyon başına geçti

Mağusa‘da Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde saat 04:30 sıralarında meydana gelen çarpışmada, 22 yaşındaki Mehmet Oktar 164 promil alkolle direksiyon başına geçti.

Oktar dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek Anıt Çemberi’ne ait betona çarptı.

Çarpışma sonucu yaralanan olmadı.

156 promil alkolle direksiyon başına geçti

Polis Basın Subaylığı‘nın verdiği son çarpışma haberine göre de Mağusa‘da Sincan Sokak üzerinde saat 06:00 sıralarında meydana gelen olayda, 20 yaşındaki Svıatoslav Korniel de 156 promil alkolle direksiyon başına geçti.

Korniel, salon aracıyla seyrettiği sırada EkoMar önlerine geldiğinde ise dikkatsizliği sonucu önünde aynı istikamete doğru seyreden 27 yaşındaki Hürkan Demirkan yönetimindeki araca arkadan çarptı.

Çarpışma sonucu yaralanan olmadı.











Başa dön tuşu