InstagramKıbrısManşet

Özersay işaret etmişti: Avcı KSTBU’daki soruşturma kapsamında tutuklandı

Tutuklanıp tutuklanmayacağı yılan hikayesine dönen, tutuklamanın engellenmesi için en üst düzeyde engelleme girişimleri yapılan Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Turgay Avcı tutuklandı

Özersay işaret etmişti: Avcı KSTBU’daki soruşturma kapsamında tutuklandı

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay bugün yaptığı “Bu konu daha KAPANMADI! Az daha sabır” paylaşımıyla yaşanacak olan gelişmenin sinyallerini vermişti.

Bugün Kıbrıs’ın ulaştığı bilgilere göre Turgay Avcı, üniversitenin tutuklu bulunan küçük ortağı Serdal Gündüz’ün el konulan not defterinde yer alan bilgiler nedeniyle de zan altında.

Avcı hakkında iki gün önce savcılıktan tutuklama kararı alındığı biliniyordu. İddialara göre Saray tarafından tutuklanması engellendi. Başbakan ve TC Lefkoşa Büyükelçisi dün başbakanlıkta bir araya geldi. Gerekenin yapılması konusunda fikir birliğine varıldığı ve soruşturmanın ilerletilmesinin önü açıldı. Tatar ve Üstel’in karşı karşıya geldiği gelen bilgiler arasında. Turgay Avcı’nın konuşması durumunda büyük taşların yerinden oynayacağı düşünülüyor.

Haberin devamı için tıklayın











Başa dön tuşu