InstagramKıbrısManşet

Alkollü sürücü ölüm saçtı!

Girne-Güzelyurt Anayolu‘nda bu sabaha karşı saat 02:30 sıralarında meydana gelen trafik çarpışmasında, 2 kişi ağır yaralandı, 19 yaşındaki Barış Ağca ise hayatını kaybetti

Alkollü sürücü ölüm saçtı!

Polis Basın Subaylığı‘ndan verilen bilgiye göre; bu sabaha karşı saat 02:30 sıralarında, Girne-Güzelyurt Anayolu’nda meydana gelen trafik çarpışmasında, 32 yaşındaki Emirhan Yürük, 172 promil alkollü şekilde direksiyon başına geçti.

Aracıyla yolun sağına geçen Yürük, o esnada karşı istikametten gelen 18 yaşındaki Zeynep Kartal yönetimindeki salon aracın önünü tıkamı ve sonucu yüz yüze çarpışma meydana geldi.

Çarpışma sonucu Yürük’ün aracında yolcu olarak bulunan 30 yaşındaki Tuğce Kocagül ve Kartal ağır yaralanırken, diğer araçta yolcu olarak bulunan Alsancak sakini 19 yaşındaki Barış Ağca olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kartal ve Kocagül Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Kocagül beyin kanaması, Kartal ise kafatası ve göğüs kafesi kırığı, iç organ yaralanması teşhisi ile yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Emirhan Yürük tutuklandı.











Başa dön tuşu