InstagramKıbrısManşetSiyaset

Çeler: Özel sektör yine üvey evlat

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, hükümetin kamu çalışanına 9 gün bayram tatili verdiğine işaret ederek, kendi Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı döneminde özel sektör çalışanları için yapılan uygulamaları hatırlattı

Çeler: Özel sektör yine üvey evlat

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çeler, kamuda çalışanlara 9 gün bayram tatili verilmesini desteklediğini, kamu emekçilerinin de dinlenmeyi hak ettiğini söyleyerek, “Peki ya özel sektör?” diye sordu.

Çeler, “Hükümet bu kararı alırken ilgili Bakanlık (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı), özel sektör emekçisi için bir fikir sundu mu? Yani bu hiç akıllara geldi mi? Düşünüldü mü? Bir çalışma yapıldı mı? Özel sektör emekçisi, 9 günü geçtim, bayram da iki günü bile hak etmiyor mu?” diye sordu.

“Özel sektör emekçisi kardeşim; Bizim dönemimizde sen bırak unutulmayı, ilk akla gelendin, yine öyle olacaksın”

Kendi Bakanlığı döneminde, özel sektör emekçisinin 1 Mayıs tatilini söke söke alıp verdiklerini hatırlatan Çeler, “Herkes bayramlaşırken, aile büyüklerine ziyarete giderken ya da kısa bir tatile çıkarken, onların da bunlara hakkı olduğu birilerinin aklına geldi mi?” dedi.

Çeler, “Hiç sanmıyorum! Sevgili özel sektör emekçisi kardeşim; Bu düzen böyle gitmeyecek, Bizim dönemimizde sen bırak unutulmayı, ilk akla gelendin, yine öyle olacaksın! Şimdiden herkese iyi bayramlar” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu