InstagramKıbrısManşetSiyaset

Parti içi sürecin tamamını sosyal medyadan yürüttü, demediğini bırakmadı

Yeniden Doğuş Partisi‘nin (YDP) bugün yapılacak kurultayında rakibi YDP Milletvekili Talip Atalay‘la olan yarışını sosyal medya üzerinden yürüten, parti içi tüm tartışmaları bu alana taşıyan Erhan Arıklı, şimdi de FETÖ‘nün Atalay üzerinden partiyi ele geçirmek istediğini söyledi

Arıklı ne yaşıyor?

Hükümetin küçük ortağı, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, geçtiğimiz kurultay sürecinde olduğu gibi bu kurultay sürecinde de yarıştığı adaya karşı tüm kampanyasını sosyal medya üzerinen ve katıldığı TV programlarından yürüttü.

Atalay’ın adaylığını açıkladığı andan bu yana Atalay’a, “Çekil” çağrısı yapan Arıklı, Atalay’a çeşitli suçlamalar getirdi.

Arıklı’nın son hamlesi ise FETÖ üzerinden oldu. Türkiye’de yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Kıbrıs’ın kuzeyine de yansıyan FETÖ operasyonlarında Atalay’ın da önce tutuklanıp sonra serbest bırakıldığını hatırlatan Arıklı, aklanan Atalay’ın FEÖ operasyonu geçirdiğini söyledi.

Arıklı, Atalay’ın FEETÖ’cü olduğuna inanmadıklarını ancak FETÖ’nün Atalay üzerinden partiyi ele geçirmeye çalıştığını öne sürdü.

Arıkolı geçtiğimiz kurultay sürecinde de Bertan Zaroğlu ile yarışmış, yine sosyal medya üzerinden rakibine ağır sözlerle yüklenmişti. Zaroğlu bunun üzerine partiden ayrılmış ve Millet Partisi’ni kurmuştu. Zaroğlu ve Arıklı geçtiğimiz günlerde barışıp tekrar YDP’de birleşmişti.

Arıklı ağız değiştirdi: Bol şans kardeşim

 

Rakibi oldu diye vekiline demediğini bırakmadı: Gözün Bakanlıkta mı? Hangi tecrüben var senin?

 

Özersay: Atalay da bizi doğruladı, bu konu kapanmadı, süreç devam ediyor ve çember daralıyor











Başa dön tuşu