EkonomiInstagramKıbrısManşetSiyaset

Naimoğulları: Çözüm bulacaklarına koltuklarının derdine düştüler

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, Pazartesi günü eyleme devam etmek için bugün sendikalarla toplantı yapacaklarını söyleyerek, “Kimseden korkmuyoruz, arkamızda Kıbrıs Türk halkı var” dedi

Naimoğulları: Çözüm bulacaklarına koltuklarının derdine düştüler

Başbakanlık önünde 5 gündür devam eden eylem alanında konuşan Naimoğulları, atanmış Başbakan Ünal Üstel ve Tarım Bakanı Hüseyin Çavuş Kelle’nin açıklamalarını dün izlediklerini ve kahrolduklarını söyledi.

Naimoğulları, “Hala daha hayali konuşmalar yaparak üreticiyi tahrik ediyorlar. Çözüm bulacaklarına koltuklarının derdine düştüler, Kelle o koltukta otursun diye üreticiyi feda ettiler, yok saydılar” dedi.

“Bizim arkamızda üretici var, Kıbrıs Türk halkı var”

Üstel’in, hükümet ortaklarının “sakın geri adım atma” telkiniyle hükümet bozulmasın diye konuştuğunu, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve bazı kişilerin de kendisine dava açtığını söyleyen Naimoğulları, kimseden korkmadıklarını kaydetti.

Naimoğulları, “Siz günlerdir hayvancıya ve üreticiye saldıracaksınız, hakaret edeceksiniz, kendi çıkarınız için laf söyleyeceksiniz, biz de burada sizin yalanlarınızı dinleyip sessiz mi kalacağız? Yok böyle dünya, istedikleri kadar dava etsinler. Bizim arkamızda üretici var, Kıbrıs Türk halkı var. Hiç kimseden korkumuz yoktur” dedi.

“Şimdi ezilirsek hep ezilmeye devam ederiz. Bu yüzden direneceğiz”

Ne dedilerse arkasında olduklarını ve gereken neyse yapacaklarını söyleyen Naimoğulları, bugün saat 13.00’da da kendilerine destek veren sendika ve birliklerle bir toplantı daha yapacaklarını açıkladı.

Naimoğulları, “Pazartesi günü eyleme nasıl ve ne şekilde devam edeceğiz konusunda toplantı yapacağız. Artık bu eylem Kıbrıs Türk halkının eylemidir. Şimdi ezilirsek hep ezilmeye devam ederiz. Bu yüzden direneceğiz” dedi.

Özgür Haber Merkezi











Başa dön tuşu