Adli OlaylarInstagramKıbrısSürmanşet

“Beni tutuklayamazsınız, Allah’ınız gelse beni tutuklayamaz”



Yüksek sesle müzik dinleyip çevreyi rahatsız eden alkollü 24 yaşındaki G.K, kendisini uyarmaya gelen polislere saldırdı, av tüfeğiyle tehdit etti. Girne Kaza Mahkemesi‘ne çıkarılan G.K’ye 3 gün tutukluluk verildi

“Beni tutuklayamazsınız, Allah’ınız gelse beni tutuklayamaz”

Bugün sabah saatlerinde Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı G.K hakkında tahkikat memuru polis Mustafa Güneş olguları aktardı.

Güneş, bugün saat 01.00 sıralarında Boğaz Karakolu’na gelen ihbarda, 24 yaşındaki G.K’nin, Şirinevler’de Dağaşan Caddesi üzerinde yüksek sesle müzik dinlediği ve çevreye rahatsızlık verdiği şikayeti yapıldığını aktardı.

Alkollü olan G.K’nin, ihbar üzerine olay yerine giden ve kendisini uyarmak isteyen polisleri (Mustafa Güneş ve Onur Ekren) darp ettiğini aktaran Güneş, G.K’nin “Beni tutuklayamazsınız, Allah’ınız gelse beni tutuklayamaz” diyerek ilgili polislere saldırdığını belirtti.

3 gün tutukluluk verildi

Güneş, G.K’nin bununla da kalmayıp, aynı sokakta bulunan evine girdiğini ve av tüfeğini alarak polislere doğrulttuğunu belirterek, “Erkekseniz gelin, geleni de vururum” diye bağırarak poliseleri tehdit ettiğini kaydetti.

Güneş, G.K’nin takviye ekip çağrılması sonrası tutuklandığını belirtti, G.K hakkında 3 gün tutukluluk talep etti.

Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Özgür Haber Merkezi











Başa dön tuşu