GüncelInstagramKıbrısManşetSpor

Tesis daha önce İsveç, Letonya ve Elit UEFA hakemlerine de ev sahipliği yaptı

Kıbrıs Rum basını, Premier Lig şampiyonu Manchester City ile İspanyol devi Barcelona‘nın, yaz kamplarını Kıbrıs‘ta düzenlemek için ileri düzeyde görüşmelerde bulunduğunu duyurdu

Yetkililer yorum yapmayı reddetti

Philenews’ün haberine göre, dünyanın en prestijli iki futbol kulübü Manchester City ve Barcelona, sezon öncesi kamp çalışmaları için Baf bölgesindeki hotellerde görüşme halinde bulunuyor. Her iki kulüpten ve Kıbrıs’tan yetkililer, anlaşmalar kesinleşene kadar kamuoyuna yorum yapmayı reddetti.

Kaynaklar takımları doğruladı

Haberde, kaynakların sezon öncesi kamp çalışmaları için otellerle görüşme yapan takımların Manchester City ve Barselona olduğunu doğruladığını belirtiyor.

Bu kapsamda, üst düzey takımların antrenman yapabileceği Agios Georgios Pegeias’taki Cap St Georges Hotel & Resort, potansiyel bir antrenman sahası olarak öne çıktığı aktarıldı.

Tesis daha önce İsveç, Letonya ve Elit UEFA hakemlerine de ev sahipliği yaptı

Tesis, Avrupa liglerinin kış tatilinde İsveç ve Estonya’dan milli takımların yanı sıra elit UEFA hakemlerine de ev sahipliği yaptı.

Cap St. Georges kompleksi, UEFA onaylı iki son teknoloji futbol sahası, bir VIP salonu, modern bir spor salonu ve soyunma odalarına sahip olduğu aktarıldı.











Başa dön tuşu